Strateško svetovanje za digitalno komuniciranje

Vsi potrebujemo dober načrt. Potem je vse lažje!

Včasih je potreben pogled od zunaj, da lažje zaznamo težave in najdemo boljše rešitve. Upravljanje z družbenimi omrežji, redno urednikovanje spletnih mest, priprava novičk in novih vsebin, ki bodo bogatila vaš spletni nastop, terjajo znanje in čas. Tudi pri tem vam lahko pomagam.

Komu je namenjeno strateško svetovanje?

Svetovanje je koristno za manjša in večja podjetja ali pa kakršnakoli druge organizacije in posameznike, ki bi rada uspešno nastopila na družbenih omrežjih – skupno jim je, da ne vedo, kako točno bi se tega lotila. Potrebujejo pomoč, nasvet in tako strategijo nastopa na spletu, ki jo bodo lahko izvajali sami.

Morda potrebujete tudi pomoč pri uredniškem delu na spletu, pripravi objav za družbena omrežja, spremljanju in merjenju odzivov ali oglaševanju na družbenih omrežjih? Bo prav prišlo le občasno nadomeščanje, izvedba spletne kampanje ali pa občasno svetovanje in mentorstvo pri delu? Dovolite, da vam pomagam!

Kako poteka svetovanje?

V sodelovanju s podjetjem ali z organizacijo bomo našli pot v svetu spletnega komuniciranja, ki bo učinkovita in izvedljiva za vašo ekipo.

Na enem ali več sestankih določimo osnove, ki so ključne za postavitev strategije komuniciranja. Z vašo pomočjo pridobimo čim več informacij in gradiva, ki so nujna za izdelavo uporabne strategije.

Sledi predstavitev strategije komuniciranja, ki vključuje tudi vsebinske nasvete in primere objav.

Kaj dobite?

  • Po meri izdelano strategijo, ki jo boste lahko sami izvajali, saj vključuje tudi konkretne nasvete in primere.
  • 2 dodatni uri svetovanja. Kakršnakoli vprašanja, ki se bodo pojavila pri konkretnem delu, vam bom pomagala razrešiti.

Reference

Večletne izkušnje sem nabirala z naročniki, kot so:

  • Turizem Ljubljana,
  • agencija Virtua PR in njihovi naročniki ter
  • agencija Innovatif in njihovi naročniki.

Za boljše in lažje delo spremljajte tudi praktične nasvete na blogu.