Strateško svetovanje za digitalno komuniciranje

Vsi potrebujemo dober načrt. Potem je vse lažje!

Včasih je potreben pogled od zunaj, da lažje zaznamo težave in najdemo boljše rešitve. Upravljanje z družbenimi omrežji, redno urednikovanje spletnih mest, priprava novičk in novih vsebin, ki bodo bogatila vaš spletni nastop, terjajo znanje in čas. Tudi pri tem vam lahko pomagam.

Komu je namenjeno strateško svetovanje?

Svetovanje je koristno za manjša in večja podjetja ali pa kakršnakoli druge organizacije in posameznike, ki bi radi uspešno nastopili na družbenih omrežjih.

Nekateri že komunicirajo, vendar pa to počnejo občasno, brez strategije in ne spremljajo rezultatov. Drugi pa ne vedo, kako točno bi se digitalne komunikacije sploh lotili. Oboji potrebujejo pomoč, uporabne nasvete in tako strategijo nastopa na spletu, da jo bodo lahko izvajali sami.

Kako poteka svetovanje?

V sodelovanju s podjetjem ali z organizacijo bomo našli pot v svetu spletnega komuniciranja, ki bo učinkovita in izvedljiva za vašo ekipo.

Na enem ali več sestankih določimo osnove, ki so ključne moje delo.

Sledi predstavitev rešitev, ki vedno vključuje tudi vsebinske nasvete in primere objav.

Kaj lahko dobite?

  • Audit ali revizijo svojega dosedanjega spletnega nastopa. Poleg analitičnega dela, ki upošteva številke in vsebino, boste dobili tudi nasvete za izboljšanje svojega nastopa. Revizija je odlična osnova za izdelavo svoje strategije.
  • Po meri izdelano strategijo, ki jo boste lahko sami izvajali, saj vključuje tudi konkretne nasvete in primere.
  • 2 dodatni uri svetovanja. Kakršnakoli vprašanja se bodo pojavila po oddaji in predstavitvi revizije ali strategije, vam jih bom pomagala razrešiti.

Reference

Večletne izkušnje sem nabirala z naročniki, kot so:

  • Turizem Ljubljana,
  • Pro Plus,
  • agencija Renderspace in njihovi naročniki,
  • agencija Virtua PR in njihovi naročniki in
  • agencija Innovatif in njihovi naročniki.

Za boljše in lažje delo spremljajte tudi praktične nasvete na blogu.