Zloraba marketinga z vplivneži

Študija primera. Primer slabe prakse. Ta primer marketinga z vplivneži, ki to v resnici sploh ni bil, sem spremljala v živo. Ker gre za temo in področje dela, ki mi osebno ogromno pomeni, je bilo vse skupaj še toliko bolj grozljivo. Kaj gre lahko vse narobe pri slabem sodelovanju z vplivneži? Kako se to rešuje? In kaj bi bilo potrebno, da do problema sploh ne bi prišlo?

Sončni vzhod na Sv. Ani

Instameet v Osrednji Sloveniji

Študija primera. Za Turizem Ljubljano smo v sodelovanju z Instagram skupnostjo @igslovenia konec septembra 2018 organizirali dvodnevni instameet v Osrednji Sloveniji. Udeležili so se ga tuji in domači instagramerji, ki so obenem tudi vplivneži. Zakaj in kako smo se lotili tega? Kakšen je bil rezultat?

Napoved Osrednja Slovenija

Marketing z domačimi vplivneži: kampanja na Instagramu

Študija primera. Kako smo s Turizmom Ljubljana uspešno izpeljali mesec in pol dolgo kampanjo za poudarjanje destinacije, pri tem pa uporabili domače vplivneže na Instagramu in angažirali skupnost uporabnikov? Kaj smo na koncu ugotovili?

Kako uspešno sodelovati s popotniškimi blogerji?

Zakaj so popotniški blogerji pomemben del turistične industrije? Kaj je nujno in kaj so pasti sodelovanja z njimi? In na koncu še prednosti dobrega sodelovanja. To je kratek vodič za turistične delavce in za njihovo boljše sodelovanje s popotniškimi blogerji.