Zloraba marketinga z vplivneži

Študija primera. Primer slabe prakse. Ta primer marketinga z vplivneži, ki to v resnici sploh ni bil, sem spremljala v živo. Ker gre za temo in področje dela, ki mi osebno ogromno pomeni, je bilo vse skupaj še toliko bolj grozljivo. Kaj gre lahko vse narobe pri slabem sodelovanju z vplivneži? Kako se to rešuje? In kaj bi bilo potrebno, da do problema sploh ne bi prišlo?

Facebook

Tečaji Facebook Blueprint – sedaj tudi za novinarje

Facebook Blueprint je odlično izobraževalno orodje za poslovne uporabnike Facebooka in Instagrama. Sedaj so na voljo tudi spletni tečaji za novinarje, ki želijo bolje uporabljati Facebook pri ustvarjanju zanimivih, aktualnih in verodostojnih vsebin.

Odzivnost blagovnih znamk na družbenih omrežjih

Kolikšen je sprejemljiv čas za odziv blagovne znamke na družbenih omrežjih? To vprašanje je zanimivo tako za urednike poslovnih strani in profilov kot tudi za uporabnike. Nekaj je gotovo: Precej lažje je odzivni čas določati v teoriji, kot pa to izvajati.

10 slabih praks, ki škodujejo vašemu poslu

Ni le 10 slabih praks na spletu, ampak jih je veliko več. Tudi vse niso usodne, a ker želimo delati kakovostno, omenjam 10 najbolj očitnih, ki jih lahko z nekaj truda in pazljivosti spremenite v dobre prakse.